Muzaffer CELLEK Yeni Yazı: Deneme

  Bartın Hakkında
  Bartın Tarihi
  Bartın Çevresi
  Bartın ve Turizm
Amasra
Çakraz
Güzelcehisar
İnkumu
Kurucaşile
Mugada
Ulus
Otel - Pansiyon
  Btv & Radyo Canlı
  Bartın Kültürel
  Fotoğraf Albümü
  Bartın Üniversitesi
  Bartın Videoları
  Bartın Haritaları
  Sel Afetleri
  Muzaffer Cellek
  Bartın Canlı Yayın
  Bartın Haberleri
  Bartın Medyası
  Cenaze İlanları
  Valilik - Belediye
  Canlı Chat - Sohbet
  İletişim
- Muzaffer CELLEK
 


Okunma Sayısı:

  YAZDIR   ARKADAŞINA GÖNDER


 
GELEN YORUMLAR... ( 17 )

(1) Gülden Işık 5/22/2011 NO: 31170

Yorum: Bende,sizin gibi bir kitap yazabilmeyi ne çok isterdim..Yaza yaza ancak şiir yazabiliyorum Zonguldak'a,veya yaşama..Onuda çekine çekine yazıyorum;çoğu kez anlamıyorlar bu şiir sevgimi.Diyorlar ki''yazıp da ne olacak'' Kitabınızı okuyanlardan olmak benim için ayrı bir gurur kaynağı hemde,imzanız ,güzel şiirinizle birlikte.. Bu günlerde arkadaşlarımda gezip duruyor..bakalım eve ne zaman dönecek;))

(2) Selim Aktaş 2/26/2011 NO: 30979

Yorum: Bartın için bu derece canı gönülden bir insan yok sevda duyan. Ne sevdaymış ama. Bravo doğrusu.

(3) Fazıl Karakaş 2/15/2011 NO: 30958

Yorum: Hem bu site ile, hem bu yazar ile, hem bu Bartın ile iftihar edidyorum. Bartının sesi, duyuluyor bu sütunlarda. Azim Kitabevinde okudum kitabı. Hep Bartından yazılıyor bahislerde. Kıvanç duydum, mutlandım.Herkes Bartından böyle bahsetse ne iyi olurdu. Herkese teşekkür ediyorum.

(4) Semih Çığlık 2/9/2011 NO: 30952

Yorum: Maalesef bu arkadaşımızı yani yazarımızı yakınen tanımıyoruz. Ama, buradaki yazılarından tanıyoruz. Şimdi de kitabı ile tanıyoruz. Kitaplarını, Bartın Azimevinde bulmuş bir arkadaş.Bana da gözdermek istedi, bitmiş dendi. Başka nerelerde satılıyor bu Bartın kitabı?

(5) Firuzan Tekeli 2/7/2011 NO: 30947

Yorum: Vay be, adam yememiş, içmemiş, Bartınımızı konu etmiş kendisine ve bir kitap çıkarmış. Hep Barından bahsediyor. Peki, niye kendisi gelip yerleşmiyor acaba? Belki, emekli olunca gelecektir. Kimbilir. Tanımak isterdim. Her telden yazı yazıyor. Bir süürü yazıları var. Barytında böyle yazar ne yazıkki pek yok.

(6) Dr: Sadi Tuncer Londra-İngiltere 2/3/2011 NO: 30942

Yorum: Bir memleketseverlik, insanı ne hallere sokuyor. İbretle, sevecenlikle izzlziyoruz yazarımızı. Bartının, denildiği gibi bir başvuru değerinde kitabı da oldu. İçinde Bartından muhakkak çokça bahsedidyordur. Başka türlü imkansız olurdu haliyle. Bartınlılar için yazılmış bir kitap da sayaılır bu. Bartına övgü yağdıran yazara bin selam. Bartınlılara da selam ve saygılarımı sunarım.

(7) bartinli 2/2/2011 NO: 30941

Yorum: Hayirli olsun muzaffer bey. (ört ki ölem) adiyla kitap insanligin hayat icinde utanmasi ni gerektiren cok seylerin oldugunu, cagristirdigini düsünüyorum. zira nur icinde yatsin. MEHMET AKIF ERSOY onun utandigi zaman bu sözü söyledigi bilinir. bu vesile ile milli sairimizi rahmetle aniyorum bartinimiza kitabiniz hayirli olsun.

(8) Selami Artan 2/2/2011 NO: 30940

Yorum: Demek ki bundan sonra kitabımız yok demeyeceğiz. Barının bir kitabı oldu. Bir tarihçe buradakiler.

(9) Melahat Yonca 2/1/2011 NO: 30939

Yorum: Nedim Özata, şaşmış kalmış bu işe. Sen de her Allahın günü, burada yapılanlar gibi Barını öğsen veya Bartın Bartın desen, olacağı buydu. Sen de kitap yazardın böyle. Ben garipsemiyorum. Gıpta ediyorum ancak. Kanalımıza da teşekkür ediyorum.

(10) Sevgi yılmaz 1/31/2011 NO: 30938

Yorum: Herkesin bartnı gelip görmelerini tavsye edrm mutlaka

(11) Nedim Özata- Devrek 1/31/2011 NO: 30937

Yorum: Demek bir Bartının hikayesi de var. Alıp bakacağız. Neler yazılmış. Aşağı yukarı, burada anlatılanlardır. Barının devamlı bir yazarı var bu sütunlarda. 5-6 yıldır bakıyorum yazılar hep kıble itibqariyle Bartın. Yazarı yememiş içmemiş, Bartını anlatıyor. Kıskandım valla. Bizler de memleketimizi seviyoruz da biz neden yapamıyoruz böylesi yangınlık. Bizde iş yok anlaşılan. Elin adamı İzmirlerden gelip yerleşmiş. Ha bre Bartın diyor bıkmadan. Bizse bakıp kalıyoruz. Dedim ya. Bizde iş yok. Aşkolsun adama. Aşkolsun bu kanala

(12) Nevin Ersöz 1/30/2011 NO: 30936

Yorum: Sevgili Muzaffer Bey,size ve yangun olduğunuz Bartın'a yakışan kitabınız hayırlı olsun,kutluyorum.İlk fırsatta alıp okuyacağım tabi ki.Sevgiler.

(13) Hanife Arbaş- Bartın 1/29/2011 NO: 30934

Yorum: Bartın ırmağı kanalizasyondan kurtulunca Bartın daha bir başka olacak. Elinize sağlık

(14) Nizamettin Elbir 1/28/2011 NO: 30933

Yorum: Bartını dostlarımdan duydum. Yazıları da bu siteden takip ediyorum. Bu yaz aile boyu geleceğiz, göreceğiz. Şimdi de kitabı çıkmış. Nereden temin edebeiliiriz acaba?

(15) Nezihe 1/27/2011 NO: 30931

Yorum: Ört ki ölem. Güzelbir kitap ismi.

(16) Muztafa Yeti 1/27/2011 NO: 30930

Yorum: Demek bir Bartından bu kitap doğdu ha. Bravo. Bu Muzaffer Abi olmasaydı, Bartınlıların kitabı olmayacaktı ha. İlham kaynağı işte. Bu kanal önemli yurt hizmeti görüyor. Bravo vallahi.

(17) Nusret Mayge 1/27/2011 NO: 30929

Yorum: Yazıyı okuyunca yoruma nasıl başlasam diye ben de hemen karar veremedim.Muzaffer Bey'i gönülden kutluyor çok çok teşekkür ediyoruz.Yazılarıyla koskoca dünyayı dolaşmış ama sadece Bartın'a yanmış.(sevdalanmış)Derler ki "Kavşak suyundan içen Bartın'dan ayrılamaz".O işin esprisi.Ben de Hakkari'den Kırklareli'ye kadar bütün Türkiye'yi biraz mecburiyetten biraz da meraktan gezdim.Memuriyetim dolayısıyla üç kez Bartın dışına çıktım.Üç kez de geri döndüm.Bartın'a ilk kez gelen birisi sanki burada doğup büyümüş gibi bir saat içinde uyum sağlıyormuş.Bunu yaşayanlardan bizzat dinledim.Zaten kendiniz de hissedebiliyorsunuz.Bambaşkadır Bartın.


YORUM YAPMAK İSTER MİSİNİZ?
Adınız Soyadınız:
E-Mail Adresiniz:
Yorumunuz:
 

 

[ Açılış Sayfası Yap ] - [ Favorilere Ekle ] - [ Arkadaşına Gönder ] [ Yukarı Çık ]