Muzaffer CELLEK Yeni Yazı: Deneme

  Bartın Hakkında
  Bartın Tarihi
  Bartın Çevresi
  Bartın ve Turizm
Amasra
Çakraz
Güzelcehisar
İnkumu
Kurucaşile
Mugada
Ulus
Otel - Pansiyon
  Btv & Radyo Canlı
  Bartın Kültürel
  Fotoğraf Albümü
  Bartın Üniversitesi
  Bartın Videoları
  Bartın Haritaları
  Sel Afetleri
  Muzaffer Cellek
  Bartın Canlı Yayın
  Bartın Haberleri
  Bartın Medyası
  Cenaze İlanları
  Valilik - Belediye
  Canlı Chat - Sohbet
  İletişim
- Muzaffer CELLEK
 


Okunma Sayısı:

  YAZDIR   ARKADAŞINA GÖNDER


 
GELEN YORUMLAR... ( 26 )

(1) mehmet ali teke 2/20/2007 NO: 561

Yorum: Ben 27 yaşımda olmama rağmen herşeyde olduğu gibi eğitim ve yeni gelişen nesilin durumu tamamen içler acısı. Ben öğretici değilim ama yorumların hepsini okudum vede tahminimce öğretmen arkadaşlar çok sayıda var. kaç kişi yeni nesli inci avcıları tadında bir müzikle besleyebilecek. Evet öğretici değilim ama kendi kızımdan başlayabilirim, kaybedilen değerleri kazandırmayı,hayatın güzelliklerini görmeyi ve acıyı yaşayabilmesini öğretmeyi...

(2) Erhan Şennur 1/15/2007 NO: 387

Yorum: Satiye Hanım.Teşekkür ederim .Duyarlılığınız için.Özür dilediyseniz mesele yok.Bartın yeryüzünde bir adet var.Orayı seven,namını herkeslere yaymak isteyen bir yazar var.Bartınlı olmasa da o şahıs Bartını yazıp methedemez miydi? Ederdi tabi.O da onu yapıyor zaten.Hem de o kadar Bartınlı içinden.Bartınlısınız galiba.E-Mailinizden 74 olarak anlaşılıyor.En çok sevinenlerin arasında olmanız lazı idi.Bu vesile ile saygılar sunarım.Hatadan dönmek de fazilettir.

(3) satıye çelık 1/15/2007 NO: 384

Yorum: Özur dılıyorum,çunku ben sucluyum.Neden mı?muzaffer beye,SAHTE BARTIN LI DEDIGIM İÇİN,Oysa muzaffer bey, NE yapıyor!!!BARTIN için yazılar yazıp,herkese BARTIN NI ANLATIYOR.Ben kendısı ıle nette konuşma fırsatım oldu ve ozrumu kabul ettı.Şimdı sız degerlı okurlarından ve kendısınden tekrar özur dılerım...saygılar dılerım

(4) Dr. T. Tekin / Londra 1/14/2007 NO: 383

Yorum: Bu yazıda bir roman,bir ağıt,bir serzeniş,bir yiğitlik var.Her tadda okunabilecek,his dünyamıza hitabeden yazı.Bu yazı.Bartınlılar için çok önemli olmalı... Neden? Böyle bir müzik öğretmeni,memleketlerinden gelmiş ve geçmiş..Bartının saygıdeğer müzisyenleri,öğretmenleri,müzik amtörleri..Müzikle uğraşan insanlar..Müzüği sevenler.Ve de yurdumun güzel insanları.Bu yazıdaki tarifler çok özel.Not ediniz.Herkeslerle paylaşımız.Bartın sitesindeki bu hizmet,unutulmaz.Burada her türlü yazı var.Kanalı hararetle de kutlarım.Çok nadir bir vak'a bu olay.Üzerinde düşünülmesi gerek.Değil mi efendim?

(5) kAZIM söğüt 1/14/2007 NO: 382

Yorum: eSKİDEN HER ŞEY GÜZELMİŞ.iNSANLAR DA GÜZELMİŞ.şİMDİ HER ŞEY ... Bu ne iş..

(6) Ali Tellı 1/13/2007 NO: 378

Yorum: Bu çok önemli bir yazı.Bartın ne günler yaşamış.Ne değerler varmış.Bravo doğrusu

(7) A.li Adabbal 1/12/2007 NO: 377

Yorum: Bu şarkıyı TRT den isteyeceğim.İnci avcılarını dinleyip,ben de öğretmenin ruhumna katkı sağlayacağım.Bartındaki duygulu öğretmenin ruhuna diyeceğim. O öğretmen,şimdi şu an bu yazıyı okuduktan sonra benim de öğretmenim oldu artık.Ne mutlu onu tanıyan Bartınlı talebelere

(8) M.Hediye 1/11/2007 NO: 376

Yorum: Şu talebenin yaptığı işe bakın siz. Hocasından aldığı müzik duygularını bu kadar zaman muhafaza etmiş.Şarkısıyle,nizanseni ile ve de müziğin deryalar gibi tarifleriyle. Günümüzde ne böyle talebe var.Ne de böyle öğretmen. Kadın,ayrıca piyanosu başında ölüyor.Ne hazin bir sonuç..Demek yazar bu duyguları yaşamş ki,bize anlatıyor...Kuvvetli duygular bunlar yıllar sonra ortaya konuyor.

(9) A.. Kurnaz Maarmaris 1/11/2007 NO: 375

Yorum: BAĞIŞ Bey kardeşim.bu sitedeki yazıyı çarpıcı bir lisanla özetlemiş: ''Aşk ve sanat'' Her zaman yaşasın ve varolsun diyor.Ne kadar doğru bir tez..Demekki aşk hala geçerli.Yazıdaki sanatla at başı beraber.Kanal dahil HERKESİ KUTLARIM.

(10) Bağış Dalay 1/11/2007 NO: 373

Yorum: Dünyayı ayakta tutan iki şeyin aşk ve sanat olduğu fikrini kesinlikle benimsemek gerekiyor bence. Elinize sağlık Muzaffer Bey. İçinizde ki şarkıların hep var olması dilerim. Aşık olsanız da, olmasanız da...

(11) Şemsi Karlıoava 1/11/2007 NO: 372

Yorum: Kaç yıl önceki İnci Avcıları..Hayretler içinde kaldım.Bu olay Bartında geçtiğine göre,öğretmeni çok değerliymiş,belli oluyor.Şu Bartında güzel şeyler yaşanmış vesselam.Kadının piyanosu başında öldüğüne çok çok üzüldüm..Kader.Fakat bu müziğin irdelenişi çok enteresan.Hemen not ettim.Bunu herkese yayacağım.Böyle bir müzik sevgisi görmedim henüz.Yazarı da müzik tutkunu çıkınca,ortaya bu yapıt konuyor haliyle.Yazarına,ilgili kanala ve Bartına,Bartınlılara çok çok selam..Saygılarımla..

(12) Asım Delifişek / Posof/ 1/11/2007 NO: 371

Yorum: Bu öğretmen sağ olsaydı,gidip ellerini öperdim.Biz öğrencilerin böyle hocalara ihtiyacı var.Bu yazıyı nereden de okudum şimdi.Ciğerim yandı.

(13) A. . Peksel 1/11/2007 NO: 370

Yorum: Bir müzik insanının ruh yapısı,talebelerine geçmiş.Onları kendi yönünde yönlendirmiş.Talebeler elbet o hocayı ilah olarak görecek.Acaba diyorum bu gibi müzik hocaları hala daha var mı?Başka öğretmenler de dersleriyle talebeleri böyle kendine bağlasa,hepsi sınıflarını geçer,hayata çabuk atılırlar.Her hocanın hayat tarzı birbirini tutmuyor ne yazık.Bartından çıkmış bir tane.Ya gerisi? Okullarda kavgalar,dövüşler,bıçaklanmalar,uyuşturuculuk,hapcılık ve tecavüzler,sarkıntılıklar.Milli eğitimi ne hallere soktuk elbirliği ile gördünüz mü? Yazık ki yazık.

(14) Canan ve Cansu Kardeeşler /Cide 1/10/2007 NO: 369

Yorum: Oturup kış geceleri na halt edeceğiz derken,Bartın74 imdadımıza yetişti.Yepyeni görüşlerle zenginleşti kanal.Karadenizi bir baştan sona kadar tesiri altına aldı. Resimleriyle,şiirleriyle, seyirlik kamarası ile kazaları ile her şeyi ile ve bir de bu sayfası ile.Yörenin önemli ilini de böylelikle biliyoruz artık.Bartında yazarın anlattığına göre hep birinci sınıf olaylar olmuş.Güzellikler içinde.Romantizm içinde. Bartın çok asaletli bir şehir.Yazarın anlatışından bu anlaşılıyor Başarılar dileriz Saygılarımızı sunarız herkese.

(15) Nafiz Tellioğlu 1/10/2007 NO: 367

Yorum: Bartındaki ve çevre illerdeki müzisyenlere ve Türkiyedeki bütün müzisyenlere.Sözüm sizleredir.Aynı zamanda konservatuarlara da sesleniyorum. Verilenler,(Müzik ilminin tarifi dahil)güzel bir ansiklopodik bilgi:''Müziğn ne olduğu..Duygu ve hissin ne demek olduğu..Müzik öğretmenlerin, nasıl bir insan olması gerektiği..Bunlar bu yazı içinde mevcut.MÜZİK Öğretmenleri.Saygıdeğer Sanatçılar.Sizlere hitabediyorum.Çocuklara okulda,bu müziğim tarifini belletirken,nasıl duygusal olunur,bunu da anlatın.Ders kitabının dışına çıkarak,müziğin kutsallığını işleyin.Arebesk uyutma müziğini onların beğenisinden alın.Ruhlarını yüceltmek için onlara ruhunuzla hitabedin.Müzik öğretmenliği sanatın en yücelerinden biridir.Saygılar sunarım ahpinize

(16) T.Tekin 1/10/2007 NO: 366

Yorum: Hocanın aşkına bak sen.Talebeleri de yüksek ddüzeyde duygulandırıyor...Müziğin İnci avcısı gibi öğretisi de güzel.Böyle tariflerri hiç bir yerde görmedim.Bartında kıymetli hocalar varmış meğersem.

(17) S. Macit - Girne 1/10/2007 NO: 365

Yorum: Bartın güzellikler şehri içindeki insanlar da öyle.Baksanıza ne değerler gelip geçmiş Bartından.İnanılır gibi değil.Yazarın diğer yapıtlarına da baktım.Bu sayfaların en altında dizi dizi duruyor.Neler olmuş Bartında neler.Dikkatimi çekti.Hep bu yazar yazmış bunları.Sorası geliyor insanın.Diğerleri niye yazmadılar acaba.Bartınla Girne o kadar birbirine benziyor ki.Yalnız burası sıcak

(18) Selami Yazıcı 1/10/2007 NO: 364

Yorum: Müziği bu yazı ile daha derin anladım.Bartından böyle bir öğretmen geçmiş.Yazarı anlatmasa,bilmeyeceğiz.Bu kadının yetiştirdiği bir çok talebe var her yerlerde .Onlar da anılarını niye anlatmazlarki..Pes doğrusu.Aynı zamanda ,iyi bir aşk hikayesi okuduk.

(19) ersen Canbaz Londra 1/9/2007 NO: 363

Yorum: Ey müzik yapanlar..Müzik sevenler...Sözüm size değil.Müziğin tarifini böyle yapabilecek bir müzik öğretmeni var mı? Yok.Bu olay Bartında olmuş.maziye gömülü olanı yazar da tutmuş çıkarmış.İyi etmiş.Dertli bir kadın..Karşılıksız aşk ve müziğin ne olduğu,böylece tescil olmuş.Ne iyi.

(20) İNCİ 1/9/2007 NO: 361

Yorum: Burada yazılanara bayılıyorum.Bizde böyle siteler yok.Niye acaba?.Bartınlı gibi oldum okudukça.Çok hoş.Sürükleyici..

(21) İ... 1/9/2007 NO: 360

Yorum: Bu Bartın denen yer enteresan yer doğrusu.Bütün güzellikler buradan çıkıyor.Bir yazarın gözünden Bartın için hiç kimseden böyle yazılar okumadım.Yazılar Bartını aksettiriyor.Yazarını tanımak isterdim.Bu güzellikleri önceden görddüğüne kıskandım doğrusu.Yazarın diğer yazıları,kendidisni ele c veriyor.

(22) Şevki Ercin Mapavri 1/9/2007 NO: 359

Yorum: Hep aşık olsam.Mecnun gibi dolaşsam..Yine de sevgilim olsun isterim bu hocanın dedikleri gibi.Yak beni öldür beni..Of aman of.Haçenki napayusun da..Oyle bıcıl bıcıl hı..

(23) Naim Zeybek 1/9/2007 NO: 358

Yorum: Böylesi bir aşka kafam karıştı.Ne hocalar varmış be.Yazar sonunu söylememiş.Eksik.Ama belki de kaybettiler birbirlerini.Kimbilir.

(24) kübra 1/9/2007 NO: 357

Yorum: süper sın muzo abi şiir mı özlem mı demişsin ya ben ce herikiside ama daha çok özlem çok güzel olmuş yazın ama kimse neden yorum yapmamış ama boşver sabahya oyüzdendir ysparlar tekrar sağol muzo abi bu tür yazılat yayınladıgın için

(25) G. Ünal 1/9/2007 NO: 356

Yorum: Böylesi güzel bir müzik tarifi duymadım.Okullarda da görmedik.Ve ben bir yaşıma daha girdim böylelikle.Demek kı Bartından ne büyük insanlar gelmiş ve geçmiş.Yazarına da teşekkür etmek lazım.Bunu bize duyurduğu için.Onun talebesi olmak isterdim.Allah ragmet etsin .

(26) ozkan 1/9/2007 NO: 355

Yorum: ne kadar aci olsa gerek bir sarkidan mutluluk ve heyecan beklemek onun etrafinda donerek hayatttan mutluluk cikarmmaya debelenmek,agustos bocegi misali cal, soyle ve agla ve gelecek nesilleri de boyle yetistimek,olum gercektir ve ahiret hayati da baki olandir,bu hayat icin hazirlik yapanlar,kalbi ve ruhu dolu olanlar boyle denizlere,agaclara bakarak bir medet ummmazlar,zerre kadar bir fayda vermeyecek seye baglanmazlar,cevremiz ve daha aci olan ulkemiz yikim ve viran icinde,bizi mozart hic kurtaramaz,ne mi kainati yaratanin kelamini doldur kalbine,iste o zaman gozlerinin ici parlasin son deminde hayatin,saygilar


YORUM YAPMAK İSTER MİSİNİZ?
Adınız Soyadınız:
E-Mail Adresiniz:
Yorumunuz:
 

 

[ Açılış Sayfası Yap ] - [ Favorilere Ekle ] - [ Arkadaşına Gönder ] [ Yukarı Çık ]